MENOY

ΗΡΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΗΡΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ 23510 24440

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ 888 ΛΕΞΕΙΣ ΑΚΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ


ΠΟΛΛΑ «ΣΧΕΔΙΑ» ΤΑΥΡΟΧΡΟΝΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ.


Σήμερα θα κάνουμε ένα μεγάλο βήμα μπροστά, για θα παρουσιάσουμε την εξέλιξη όλων αυτών των σχεδίων των αποστατών, μαζί και ταυτοχρόνως, για να δώσουμε την πλήρη εικόνα των όσων είχαμε πει κατά το παρελθόν, με πιο ξεκάθαρο και σαφή τρόπο.

Μάλλον δε θα χρειαστεί να τα αναφέρουμε καν, για να έχουμε τον χώρο και τον χρόνο να πάρουμε μέσα από το σημερινό άρθρο, όλη την ουσία των πραγμάτων και όχι την είδηση.

Τι σημαίνει αυτό που λέω τώρα?
Όλα αυτά τα δέκα χρόνια παρουσιάζουμε ειδήσεις που έχουν να κάνουν με αναλύσεις ως προς το πως κινείται η Π.Τ.Π (ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ) σε διεθνές επίπεδο καθώς και πως χρησιμοποιεί ως όπλο την ενότητα. Ωστόσο, το Ελληνικό στοιχείο είναι διασπασμένο, οπότε υπό (Κ.Σ) (ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ), θα ήταν πιο εύκολα αλώσιμο. Δηλαδή να νικηθεί.
Το μόνο που θα μπορούσαμε να πούμε είναι κάτι που θα το αντλήσουμε από ένα παλιότερο μας άρθρο, που μιλούσε για τα επίπεδα της κατάστασης του ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ, και πιστέψτε με αυτά είναι η Λερναία Ύδρα της όλης υπόθεσης του ΣΠΗΛΑΊΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ.

Και τώρα μπορούμε να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για να δώσουμε σε όλη του την έκταση το μεγάλο και δαιδαλώδες πρόβλημα.
Ας γυρίσουμε λοιπόν στον τίτλο του άρθρου, για να δούμε τα σχέδια:

-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ
-ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ
-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ
-ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ
-ΦΥΛΕΤΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ

Αλλά κατόπιν, έχουμε και κάποια μικρότερα παρακλάδια που εισχωρούν στα μεγαλύτερα, σχετικά με την διάβρωση του πληθυσμού της γης, κάτω από μία παγκόσμια Ιεραρχία.
Μόνιμος και σταθερός στόχος τους είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΛΗ, ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΟΧΟΡΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.
ΟΙ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΛΑΒΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ.

Ένα-ένα τα θέματα, θα πρέπει να μπουν σε μια σειρά, για να μπορέσουμε να βρούμε τον δρόμο της επιστροφής, κι αυτό είναι το μόνο σίγουρο που θα γίνει. Επίσης η Ανθρωπότητα πρέπει να μείνει όρθια και το είδος ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ δεν θα πρέπει να καταστραφεί κάτω από το βάρος των παθών και των λαθών του. Και εδώ θα πρέπει να υπενθυμίσουμε αυτό :
“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου. Ελλάς γαρ μόνη ανθρωπογονεί, φυτόν Oυράνιον και Βλάστημα θείον ηκριβωμένον, λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμην.”

Εάν ρίξουμε μια ματιά γύρω μας, θα δούμε πώς όλα τριγύρω μοιάζουνε και όλα τα ίδια είναι, σε ένα περιβάλλον που σίγουρα δεν ευνοεί την Πνευματικότητα.

Σίγουρο είναι ακόμα, πως είναι δύσκολο να πει κάποιος στους ανθρώπους πως είναι νεκροί, είναι κάπως πιο εύκολο όμως να τους πει πως έχουν απομακρυνθεί από την Πνευματικότητα τους.
Σήμερα όμως εάν πούμε, πως η γαία είναι το βασίλειο του κάτω κόσμου, όλο το υπόλοιπο Σύμπαν είναι Ελεύθερο στο πέμπτο πεδίο για την Ένωση μας με το ΘΕΙΟΝ.

Όλο αυτό το σκηνικό έχει στηθεί για έναν και μόνο λόγο.
Γιατί σήμερα, τώρα, στις ημέρες μας, γίνονται σε Συμπαντικό επίπεδο Μέγιστες αλλαγές. Τις αλλαγές αυτές θα καταφέρουν να τις δουν μόνον όσοι μπορέσουν να ακολουθήσουν τα σημάδια και να ξεφύγουν από την σιχαμερή και αδιόρθωτη πλάνη που προσπαθούν να στήσουν εκείνοι που κυβερνούν τον πλανήτη… και σίγουρα δεν τον κυβερνά η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ.
Επιστήμονες από όλες τις πλευρές του πλανήτη εκπέμπουν S.O.S για την απομάκρυνση του δικού μας Γαλαξία από ένα άλλο ΧΩΡΟ-ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΟ.
Άρα το δικό μας σύστημα ολοένα και περισσότερο απομακρύνεται από την ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Αυτό που λέω σήμερα είναι σε συνέχεια των όσων λέω πολλά χρόνια μέσα από τις εκπομπές μου αλλά και μέσα από τα άρθρα μου στην εφημερίδα που τα φιλοξενεί και αυτή δεν είναι άλλη από την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ και τον εκδότη της Γιώργο Μιχαλόπουλο, που τον ευχαριστώ από την πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε σε αυτό το ταξίδι.
Ίσως σήμερα για κάποιους αναγνώστες το άρθρο φανεί πάρα πολύ δύσκολο, και έτσι είναι όμως μέσα σε τρείς η τέσσερεις σελίδες προσπαθώ να συμπυκνώσω τα κείμενα δέκα και πλέον ετών κάτι που πιστέψτε με ούτε εύκολο είναι αλλά και συνάμα ούτε ευχάριστο για τον αναγνώστη να προσπαθεί να συνδέσει γνώση τόσων πολλών ετών μέσα σε λίγες γραμμές .
Θα καταβάλω μια ύστατη προσπάθεια να πω :
O ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.
Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΔΟΜΗΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ.

Το νέο όμως σε όλη αυτήν την κατάσταση που θέλει μια παρά πάνω εξήγηση είναι αυτό που θα πούμε σήμερα.
ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΕΔΙΟ Ή ΜΌΝΙΜΗ ΑΠΟΚΟΛΥΣΗ?
Για να μπορεί να υπάρξει ένα συνεχές μέσα στην δημιουργία, που σε αυτήν την φάση έχει διακοπεί, θα πρέπει να γίνουν δύο πράγματα.
ΠΡΩΤΟΝ : να καταλάβουν τα όντα πως δε μπορεί να συνεχιστεί ένα λάθος επί μακρόν. ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ : ΕΝΩΣΙΣ(με τον ανώτερο εαυτό) - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
Εάν μπορεί κανείς να διακρίνει τις τρείς αυτές λέξεις και έχει μέσα του έστω και ελάχιστη Πνευματική μνήμη, θα καταλάβει πως όλα αυτά που λέω σήμερα, και μια αλληλουχία έχουν, αλλά και με κάποιον τρόπο είναι όλα εκείνα που δημιουργούν μια Τεράστια σταθερότητα για «ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ» σε όλα τα επίπεδα.

ΑΚΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ
Δημοσιοργάφος - Ερευνητής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SUPER MARKET PITSIAS - ΚΑΙ ΦΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ !!!!

  https://pitsias.eu/filladia/

TEAM ALEXIADIS OPEL

TEAM ALEXIADIS OPEL
Τηλέφωνο: 2351035768

ΑΡΩΜΑ ΠΟΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΡΩΜΑ ΠΟΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2351 181881

POULIOS GLASS SYSTEM

POULIOS GLASS SYSTEM
ΤΗΛ : 23510 74240

ΛΕΩΝΙΔΑΣ - ΨΗΣΤΑΡΙΑΣ - ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ - ΨΗΣΤΑΡΙΑΣ - ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 23510 29728