MENOY

ΗΡΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΗΡΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ 23510 24440

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ.

 


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΥΓΙΣΑΝ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ?

Η ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ?

Όταν ξεκίνησε αυτό το κακόγουστο αστείο με τον Κορονοϊό, μερικοί φίλοι με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν πως ξεκίνησαν τα γεγονότα που εδώ και χρόνια περιμέναμε.

 Τίποτε δεν μπορούσε να φανεί. Τίποτε δεν έδειχνε πως ζούμε τις έσχατες μέρες της ανθρωπότητας, τουλάχιστον όπως την γνωρίζαμε χιλιάδες χρόνια τώρα.   Όλοι εμείς  που καταναλώνουμε πολύ χρόνο για να μαζέψουμε τις αληθινές ειδήσεις, περνάμε από τα ίδια κύματα λες και μας έχουν μαζέψει όλους μαζί σε ένα καράβι και μας πάνε για την κρεμάλα.

Θα ήθελα να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και να δώσουμε όλα εκείνα τα στοιχεία που θα σας ξεμπλοκάρουν το μυαλό για να γνωρίζετε πως θα ξεφύγετε από την λαίλαπα της παραπληροφόρησης και της προπαγάνδας του Κέντρου των Εξουσιαστών.

 Γυρνάς κάποιες φορές γύρω σου,  και ψάχνεις να βρεις όλους εκείνους που ήταν μαζί σου για χρόνια, αλλά ανακαλύπτεις πως ήσουν και εξακολουθείς να είσαι πάντα  μόνος απέναντι στα θηρία της Εξουσίας, της πληρωμένης ενημέρωσης, και  όλου εκείνου του οχετού που οι άλλοι το λένε Σύστημα, εγώ το ονομάζω ΕΓΚΛΗΜΑ.

 Δεν θα κάνω τίποτε για να σας αλλάξω την άποψη, γιατί γνωρίζω πως ο δρόμος για το ψέμα είναι κοντός και μικρός. Δεν μπορεί το ψέμα να πάει πάρα  πολύ μακριά, ούτε να αντέξει κάτω από την πίεση των γεγονότων.

Κάνοντας μια γύρα στα κανάλια,  που δεν αμείβονται  από το Σύστημα θα δείτε ειδήσεις που ούτε έφτασαν ούτε ποτέ θα έρθουν να σας βρουν στην πόρτα του σπιτιού σας.   Υπάρχουν βίντεο από φίλους που μου έρχονται από την Αμερική, την Γερμανία, (ΒΕΡΟΛΙΝΟ), Ιταλία, που θα δείτε όλον τον κόσμο να κυκλοφορεί έξω κανονικά, χωρίς μάσκες και δίχως κανέναν περιορισμό.

Αναρωτιέμαι μερικές φορές όλοι εκείνοι που μας κυβερνάνε …

Δεν έχουν ίχνος συστολής ?

Δεν μπορούν να  κατανοήσουν πως κάποια στιγμή που δεν θα είναι πολύ μακρινή  ο κόσμος στην Ελλάδα θα τους αντιληφθεί και το λιγότερο που θα έχει να κάνει είναι να τους πιάσει να τους βάλει μέσα σε ένα καράβι να το αφήσει να πάει ανοιχτά και να βουλιάξουν όλοι μαζί ?  

Είμαι απόλυτα σίγουρος πως εάν δεν ζούσαμε μέσα στον κόσμο του Σπηλαίου και του Matrix , οι αντιδράσεις των ανθρώπων θα ήταν εντελώς διαφορετικές και θα συμπεριφέρονταν εντελώς διαφορετικά.

 Επίσης γνωρίζω πάρα πολύ καλά,  πως δεν θα μας αντιμετώπιζε η Εξουσία καταυτόν τον τρόπο εάν είμαστε σωστά ενημερωμένοι και μπορούσαμε να είχαμε αναπτύξει σε μεγαλύτερο βαθμό την διάκριση και την αυτογνωσία.

Φτάσαμε στην μέση περίπου του άρθρου,  και τόσος ήταν ο χρόνος που απαιτήθηκε,  για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες  που απαιτούνται  για να κατανοήσουν ακόμη και εκείνοι που δεν ασχολήθηκαν ποτέ τους με το θέμα αυτό,  ούτε τους πέρασε ποτέ από τον νου πως  υπάρχουν κάτι τοπάκια εκεί έξω  που  νομίζουν πως θα μας δουλεύουν συνεχώς.

 Θα ξεκινήσουμε τώρα με ειδήσεις και με αλήθειες που είναι δίπλα μας απλά το Σύστημα των Επικυρίαρχων μας απαγορεύει να έχουμε πρόσβαση σε αυτές.

 

 

 

 

Πάμε αυτό το γνωρίζατε?

 

 

1)    Μπιλ Γκέιτς: «Μέχρι το τέλος του 2021 η πανδημία θα τελειώσει».

            21 Αυγούστου 2020

 

 


 

 


 «Περισσότερα από 33 εκατομμύρια άνθρωποι θα χάσουν τη ζωή τους από τη νόσο του Covid-19 έως ότου η μάχη ενάντια στην πανδημία λάβει τέλος». Αυτό υποστηρίζει ο Bill Gates, συνιδρυτής του τεχνολογικού κολοσσού της Microsoft, γνωστός και για τη φιλανθρωπική του δράση μέσω του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates Foundation.

 

Αυτό το γνωρίζατε ?

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΡΕΥΝΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΔΑΝΕΖΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ :Η ΜΑΣΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ.

2)   Έρευνα στην Δανία λέει πως οι μάσκες δεν προστατεύουν τους πληθυσμούς της γης από τον Κορονοϊό.  Όπως αναφέρει επίσης αυτή η έρευνα οι μάσκες που χρησιμοποιήθηκαν ήταν με ρυθμό διήθησης  98 %.

 

 

 

Αυτό το γνωρίζατε ?

 

ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΘΕΑΤΡΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

3)    Υπάρχει και η άλλη ενημέρωση… Χιλιάδες στον κόσμο βγαίνουν στους δρόμους λέγοντας πως η πανδημία είναι ένα ψέμα.

Χιλιάδες κόσμου διαδηλώνουν στο Βερολίνο για το ψέμα του Κορωνοϊού.





 

Διαμαρτυρίες χιλιάδων αντιπάλων των περιοριστικών μέτρων λόγω του Covid-19 στη γερμανική πρωτεύουσα. Σχεδόν το  80% των Γερμανών υποστηρίζουν πως η όλη διαδικασία με την πανδημία είναι ένα ψέμα.

 Χιλιάδες αντίπαλοι των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας πραγματοποιούν διαδηλώσεις και εκδηλώσεις στο Βερολίνο. Ως και 45.000 διαδηλωτές παραβρέθηκαν στην συγκέντρωση.   Αυτό δήλωσαν  οι αστυνομικές αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας  Berliner Morgenpost, να συμμετέχουν στην κεντρική συγκέντρωση στην "Λεωφόρο 17 Ιουνίου". Το σύνθημα της εκδήλωσης: "Ημέρα της ελευθερίας.

 – Το τέλος της πανδημίας". Διοργανωτής είναι η πρωτοβουλία "Querdenken 711" (Αντικομφορμιστική σκέψη) από τη Στουτγάρδη που αποτελείται κυρίως από ακροδεξιούς, οπαδούς θεωριών συνομωσίας και αρνητές του κορονοϊού.

Εάν συνεχίσω να παραθέτω ειδήσεις από όλον τον κόσμο,   που δεν έφτασαν και δεν θα φτάσουν ποτέ στα σπίτια σας, τότε νομίζω πως θα καταλάβετε ποιο είναι το στοιχείο που μας λείπει για να βγάλουμε τα σωστά συμπεράσματα. Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

 

 Τέλος στην Γερμανία Διαδηλωτές λένε πως ο Κορονοϊός είναι μια παγκόσμια μούφα.  

"Ο κορονοϊός είναι ένα μεγάλο ψέμα", δήλωσε ένας 50χρονος διαδηλωτής στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο N24, λίγη ώρα αφότου διαλύθηκε η διαδήλωση.

"Η ελάχιστη απόσταση δεν τηρήθηκε, παρά το γεγονός ότι το ζητούσαμε επανειλημμένα", ανέφερε η αστυνομία, "γι 'αυτό δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα παρά να διαλύσουμε τη συγκέντρωση".



 

Οι αφυπνισμένοι άνθρωποι κατά του  κορονοϊού βγήκαν στους δρόμους σε όλη την Ευρώπη, Φωτογραφία από Βερολίνο. Σύλληψη διαδηλωτή.

Εάν συνεχίζαμε  έτσι θα μπορούσαμε να παραθέτουμε ειδήσεις μέχρι το πρωί, όμως τελειώνουμε εδώ με τις ειδήσεις και θέτουμε στην κρίση σας το όλο θέμα.

 Πρώτον :  Είναι πλήρης και αληθινή η ενημέρωση σε σχέση με τον Κορονοϊό?

 

Δεύτερον : Θα μπορούσαν οι Έλληνες να πάρουν άλλες αποφάσεις για τις ζωές τους εάν τα Μ.Μ.Ε λειτουργούσαν φυσιολογικά ?

Τρίτον :   Έλληνες γιατροί παγκοσμίου φήμης,  λένε πως όλη αυτή η κατάσταση με τον Κορονοϊό και τις Μ.Ε.Θ είναι ένα μεγάλο ψέμα και πως θα μας ενημερώνουν συνεχώς για όλα αυτά τα ψέματα που μας ταΐζουν οι εφημερίδες και τα κανάλια.

 Άκης Ρούσσος

 Δημοσιογράφος – Ερευνητής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SUPER MARKET PITSIAS - ΚΑΙ ΦΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ !!!!

  https://pitsias.eu/filladia/

TEAM ALEXIADIS OPEL

TEAM ALEXIADIS OPEL
Τηλέφωνο: 2351035768

ΑΡΩΜΑ ΠΟΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΡΩΜΑ ΠΟΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2351 181881

POULIOS GLASS SYSTEM

POULIOS GLASS SYSTEM
ΤΗΛ : 23510 74240

ΛΕΩΝΙΔΑΣ - ΨΗΣΤΑΡΙΑΣ - ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ - ΨΗΣΤΑΡΙΑΣ - ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 23510 29728