MENOY

ΗΡΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΗΡΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ 23510 24440

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ – ΕΚΓΛΕΙΣΜΟΣ – ΜΑΣΚΕΣ – ΕΜΒΟΛΙΟ.

 

Τίποτε δεν είναι τυχαίο,  και τίποτε δεν μπορεί να φτάσει πολύ μακριά εάν πηγάζει μέσα από ένα τρανταχτό ψέμα.

 Με αυτόν τον τρόπο διάλεξα να συνεχίσω σήμερα το άρθρο μου στην σελίδα μας, και να σας δώσω εκείνες τις ειδήσεις που δύσκολα βλέπουν το φώς της δημοσιότητας.

Μην νομίζετε όμως… Αυτό το λέω για τα Μ.Μ.Ε της Ελλάδας, γιατί αυτά όλα συμβαίνουν στην ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ.

Σε όλον τον υπόλοιπο ελεύθερο κόσμο τα πράγματα ήταν και είναι απολύτως ΑΛΛΙΏΣ.  Θα κάνω μια προσπάθεια να σας μεταφέρω σε έναν άλλο κόσμο όπου τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά και οι άνθρωποι ζουν πιο φυσιολογικά από την φυλακή που ονομάζεται Ελλάδα.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ? 01

Η Δανία πρόκειται να κάνει την πρώτη της κίνηση για να χαλαρώσει τους περιορισμούς που επιβάλλονται για την καταπολέμηση του κοροναϊού.

Από την Τετάρτη, τα παιδιά ηλικίας 11 ετών και κάτω επιστρέφουν στα σχολεία και στα νηπιαγωγεία, μετά από ένα μήνα κλεισίματος. Είναι από τις πρώτες ευρωπαϊκές χώρες που στοχεύουν να θέσουν τις βάσεις για ελεύθερη μετακίνηση. Αυτό που όντως ακούγεται είναι πως θα φορούν μάσκα μόνο κατά τις ώρες αιχμής.

"Είναι σημαντικό να μην κρατήσουμε τη Δανία κλειστή για περισσότερο από όσο πρέπει", δήλωσε ο πρωθυπουργός Mette Frederiksen, καθώς ανακοίνωσε την κίνηση την περασμένη εβδομάδα.

Η εξάπλωση του κορανοϊού φαίνεται  να μην είναι στις πρώτες σκέψεις των Δανών και η κυβέρνηση θέλει να ξαναρχίσει η οικονομία.

 

Οι Δανοί στις πλατείες κάνουν ποδήλατο φυσιολογικά....

 

ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΣΤΕ 02

 

Στην Βουλγαρία ό μόνος περιορισμός είναι ο Ταξιδιωτικός που τους απαγορεύει στους πολίτες της χώρας να κάνουν  ταξίδια σε άλλες χώρες.

 

Η κίνηση στην Βουλγαρία πραγματοποιείται κανονικότατα....

 

Από τις 5 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου 2020, το ταξίδι μακριά από το σπίτι, συμπεριλαμβανομένων διεθνώς, απαγορεύεται από την χώρα προς  την Αγγλία, εκτός από περιορισμένες περιστάσεις όπως για εργασία ή για εκπαίδευση. Ισχύουν διαφορετικοί κανόνες στη Σκωτία , την Ουαλία και τη Βόρεια Ιρλανδία . Πρέπει να ακολουθείτε όλους τους κανόνες που ισχύουν για εσάς.

Το Υπουργείο Εξωτερικών, Κοινοπολιτείας και Ανάπτυξης (FCDO) παρέχει οδηγίες για τους κινδύνους COVID και μη COVID στο εξωτερικό. Το FCDO συμβουλεύει προς το παρόν ενάντια σε όλα τα απαραίτητα ταξίδια σε πολλές χώρες και εδάφη με βάση τους κινδύνους COVID.


 

ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ? 03

Ενώ στην Ελλάδα είμαστε σε Καραντίνα ,στην Ιταλία κοιτάζουν να βρουν τρόπους για να επανεκκινήσουν   την οικονομία.

Η Ιταλία θα αποκαλύψει πως  δαπάνησε  209 δισ. Ευρώ μετρητών ανάκτησης της οικονομίας από τον  κοροναϊό  στην Ε.Ε




Οι Ιταλοί σε αντίθεση με την Ελλάδα βοηθάνε την επιχειρηματικότητα

Όταν οι ηγέτες της ΕΕ συμφώνησαν τον Ιούλιο για ένα ταμείο 750 δισεκατομμυρίων ευρώ για να στηρίξουν την οικονομική ανάκαμψη του μπλοκ από τον κοραναϊό, η Ιταλία έλαβε το μεγαλύτερο μερίδιο. Πριν όμως δώσει χρήματα στη Ρώμη, οι Βρυξέλλες θέλουν να μάθουν πώς προτίθεται η χώρα να τα ξοδέψει.

Η Ιταλία θα παρουσιάσει ένα σχέδιο την Τετάρτη που προτίθεται να υποβάλει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Γνωρίζουμε ήδη ότι η κυβέρνηση σκοπεύει να επικεντρωθεί σε έξι προτεραιότητες - την επανεκκίνηση  της οικονομίας, την ψηφιοποίηση, την υγειονομική περίθαλψη, την εκπαίδευση, τις υποδομές και την κοινωνική συνοχή.

 

 

 

ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ  04

Μελέτες στην Ιταλία αποκαλύπτουν πως ο COVID 19 δεν είναι ιός αλλά κόρη…. Ο COVID 19 είναι βακτήριο και αυτό αποκάλυψαν τα Μ.Μ.Ε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.



Ο Covid 19 είναι βακτήριο και όχι ιός.


Ο Κορονοϊός είναι βακτήριο και δεν είναι ιός

ΑΙΤΗΣΗ: Η Ιταλία ανακαλύπτει μέσω αυτοψιών ότι το COVID-19 δεν είναι «ιός, αλλά βακτήριο», το οποίο πήζει το αίμα. Το COVID-19 μπορεί να «αντιμετωπιστεί» εύκολα με ασπιρίνη και φάρμακο αραίωσης του αίματος. 

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ AP: Λάθος. Δημοσιεύσεις που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρερμηνεύουν πληροφορίες από μια ιταλική μελέτη για άτομα που πέθαναν από το COVID-19. Η μελέτη, η οποία εξέτασε 100 αυτοψίες, αναφέρθηκε στο COVID-19 ως ιό, όχι βακτήριο. Το COVID-19 δεν ανταποκρίνεται στα αντιβιοτικά και τα αντιπηκτικά δεν μπορούν να θεραπεύσουν τη λοίμωξη. Η πήξη του αίματος είναι μια επιπλοκή που μπορεί να συμβεί σε ασθενείς που έχουν μολυνθεί με COVID-19. 

    

 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ

Αυτό λοιπόν είναι από τα ανήκουστα !!!! από ότι φαίνεται θα πρέπει να κάνουμε την βόλτα μας στο εξωτερικό και μάλιστα με πολύ κόπο και ψάξιμο για να βρούμε εκείνες τις ειδήσεις για το δικό μας ρεπορτάζ που σίγουρα δεν είναι πληρωμένο και είναι ανεξάρτητο ΑΚΟΠΟ ΚΑΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΟ.

 Δεν θα μπορούσα να το πιστέψω εάν δεν έμπαινα στον κόπο από την προηγούμενη εβδομάδα να κάνω αναδημοσιεύσεις από site και εφημερίδες του εξωτερικού για θέματα που αφορούν τον ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΙΟ και να ανακαλύψω για μια ακόμη φορά, πως τα δικά μας Μ.Μ.Ε περί άλλων τυρβάζουν και προσπαθούν με χίλιους μύριους τρόπους να μας ενημερώσουν σύμφωνα με τα όσα εκείνοι θα ήθελαν και όχι με τις ειδήσεις που κυκλοφορούν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης του Εξωτερικού.  

Δεν θα κάνω καμία προσπάθεια να δώσω πάρα πάνω εξηγήσεις και νομίζω πως και εσείς θα γνωρίζετε τον η τους λόγους.

 

 

ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ?  05

Απολαύστε τη Ζυρίχη παρά τον Coronavirus.

 

        Όλοι οι άνθρωποι στους δρόμους της Ζυρίχης κανονικά.

 

Στη Ζυρίχη, σχεδόν όλα τα καταστήματα, τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια και τα μουσεία είναι ανοιχτά και διασφαλίζουν ότι η επίσκεψή σας είναι ασφαλής και ανέμελη. Προς το παρόν, ισχύουν τα ακόλουθα προληπτικά μέτρα:

Οι μάσκες προσώπου είναι υποχρεωτικές για όλες τις μορφές δημόσιας συγκοινωνίας, σε όλους τους κοινόχρηστους εσωτερικούς χώρους και σε πολυσύχναστες πεζοδρομημένες ζώνες. Γενικά, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική όταν δεν μπορεί να διατηρηθεί απόσταση 1,5 μέτρων.

Απαιτούνται γαστρονομικά καταστήματα για την καταγραφή των στοιχείων επικοινωνίας των πελατών.

Δεν επιτρέπεται σε τέσσερα άτομα να κάθονται σε ένα τραπέζι σε εστιατόρια και μπαρ, με εξαίρεση τις οικογένειες με παιδιά.

Όλα τα μπαρ και τα εστιατόρια πρέπει να κλείνουν μεταξύ 11:00 και 6:00.

Οι ντίσκο και τα νυχτερινά κέντρα θα είναι κλειστά.

Δεν επιτρέπονται πλέον εκδηλώσεις με περισσότερα από 50 άτομα. Οι εκδηλώσεις μεγάλης κλίμακας παραμένουν απαγορευμένες προς το παρόν.

Μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες πληροφορίες στον ιστότοπο της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Δημόσιας Υγείας .

 


Κόσμος στην αγορά της Ζυρίχης με Κορωνοιό. Περιμένουν τα Χριστούγεννα Τουρίστες……

Οι ώρες λειτουργίας καταστημάτων, παροχών υπηρεσιών και ιδρυμάτων στη Ζυρίχη ενδέχεται να διαφέρουν. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε εκ των προτέρων με την αντίστοιχη εγκατάσταση.

Πληροφορίες σχετικά με τους περιορισμούς εισόδου και τους κανονισμούς διαμονής μπορούν να ληφθούν από την Κρατική Γραμματεία Μετανάστευσης SEM .

Το προσωπικό της Ζυρίχης Τουρισμού θα χαρεί να σας βοηθήσει και να σας συμβουλεύσει προσωπικά στις Τουριστικές Πληροφορίες στον Κεντρικό Σταθμό της Ζυρίχης. Μπορούν επίσης να προσεγγιστούν ανά πάσα στιγμή μέσω συνομιλίας, e-mail και τηλεφώνου.

Τα μέσα μαζικής μεταφοράς εκτελούνται σύμφωνα με το κανονικό χρονοδιάγραμμα. Ενημερωμένες πληροφορίες μπορείτε να λάβετε από τους Ελβετικούς Ομοσπονδιακούς Σιδηρόδρομους (SBB) και το Δίκτυο Μεταφορών της Ζυρίχης (ZVV) .

Μείνετε ενημερωμένοι και εμπνευστείτε: στα κανάλια κοινωνικών μέσων , στέλνουμε χαιρετισμούς από τη Ζυρίχη στον κόσμο και μοιράζουμε εμπνευσμένο περιεχόμενο.

Το ενημερωτικό δελτίο μας επιτρέπει να παραμένουμε σε επαφή μαζί σας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο Newsletter μας εδώ .

Ανυπομονούμε για την επίσκεψή σας!

 

 Άκης Ρούσσος

Δημοσιογράφος – Ερευνητής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SUPER MARKET PITSIAS - ΚΑΙ ΦΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ !!!!

  https://pitsias.eu/filladia/

TEAM ALEXIADIS OPEL

TEAM ALEXIADIS OPEL
Τηλέφωνο: 2351035768

ΑΡΩΜΑ ΠΟΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΡΩΜΑ ΠΟΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2351 181881

POULIOS GLASS SYSTEM

POULIOS GLASS SYSTEM
ΤΗΛ : 23510 74240

ΛΕΩΝΙΔΑΣ - ΨΗΣΤΑΡΙΑΣ - ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ - ΨΗΣΤΑΡΙΑΣ - ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 23510 29728