MENOY

ΗΡΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΗΡΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ 23510 24440

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

  

 


 

 

Ατολμία, παγωμάρα, και ένα συναίσθημα πλήρους απάθειας για το κοινό συμφέρον και το συνολικό ξεμούδιασμα της ανθρωπότητας από την λαίλαπα της διαμάχης μεταξύ Λευκών και Μαύρων καπέλων της γης.  Παντού Μασόνοι και συμμορίες που εύκολα θα ήθελαν να μας ξεκάνουν.

Εμείς όμως περπατάμε στον δρόμο σαν υπνωτισμένοι, και ακούμε τι μας λένε τα  Μαύρα Κέντρα Εξουσίας. Της Αληθινής Εξουσίας και όχι των υπαλλήλων που κρατάνε τις Κυβερνήσεις των λαών της γης. Αυτοί έτσι κι αλλιώς υπάλληλοι είναι και αυτοφοράκηδες.

Η Αληθινοί Εξουσιαστές,  είναι καλυμμένοι πίσω από την κουρτίνα των μαύρων σχεδίων τους,  που ενώ τα καταστρώνουν, μετά τα παρουσιάζουν ως μεγαλεπήβολες προφητείες, η  σοφιστείες που τις πουλάνε στα περίπτερα και στα Μ.Μ.Ε που εξακολουθούν να ελέγχουν.

Εάν τα δούμε τα πράγματα μοιρολατρικά, τότε δεν μπορούμε ούτε να αντιδράσουμε ούτε να βρούμε λύσεις στα προβλήματα που μας δημιούργησαν οι άλλοι.

Μπροστά σε αυτήν την παγκόσμια σκοτεινιά, και τον οδοστρωτήρα της  καταπάτησης κάθε είδους  λογικής , δεν βλέπουμε να υπάρχουν ισχυρές δυνάμεις αντίστασης.

Σε κάθε περίπτωση,  θα μπορούσε να υπάρξει ένα ισχυρό μέτωπο αντιπαράθεσης,  με επιχειρήματα, απέναντι σε όλο αυτό το συνονθύλευμα  παράκρουσης και παράνοιας του Συστήματος της Π.Τ.Π που νόμιζε η νομίζει πως μπορεί να κρατήσει όλη την ανθρωπότητα τρομοκρατημένη κάτω από την μπότα των Παγκοσμιοποιητών. Η ανθρωπότητα λειτουργεί σαν ένα αυτοκίνητο που είναι σταματημένο και χαλασμένο.

Αποχαυνωμένη κοιτάζει τους Εξουσιαστές να της αφαιρούν κομμάτια από την ζωή της , από την καταπάτηση της ιδιωτικότητά  της.  Αφαιρούνται βασικές λειτουργίες της καθημερινότητάς  μας, χωρίς να κουνιέται φύλο. Μα το χειρότερο σε όλη αυτήν την κατάσταση είναι πως οι πιο υπνωτισμένοι,  είναι όλοι εκείνοι που θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι οι Μεγάλοι Διδάσκαλοι και αφυπνισμένοι.

 Τίποτε δεν μπορεί να με κάνει να αλλάξω άποψη στα όσα λέω γιατί και επιχειρήματα έχω , αλλά και την κοινή λογική για να καταλάβω πως ένα Κράτος Ορθόδοξο που πιστεύει στον Χριστό, λέει πως στις εκκλησίες και κατά την ώρα της λειτουργίας θα μπορέσει να λειτουργήσει ο Συνωστισμός και να κολλήσεις Κορονοϊό, ενώ στα λεωφορεία που στοιβάζεται ο κόσμος της εργασίας και κουβαλάει τους «ας πούμε μελλοθάνατους»,  « ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ».

Υπάρχουν δήθεν τόσα κρούσματα και δεν έχουμε ούτε ονόματα διευθύνσεις και τηλέφωνα όλως εκείνων που τάχα μου νοσούν.

Για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά και να εξάγουμε συμπεράσματα,  θα πρέπει να πάμε όχι και πολύ πίσω,  αλλά  να δούμε  ποια είναι η  γνωστή διαδρομή μεταξύ:

Της εξουσίας , της παγκόσμιας φαρμακοβιομηχανίας, των γιατρών, όπως επίσης των ιατρικών επισκεπτών, με τους φαρμακοποιούς.

Παλιά και γνώριμη η διαδρομή.

 Είναι αυτή που και κατά το παρελθόν χρησιμοποιήθηκε για να πουλήσει εμβόλια, και  συνταγογραφούμενα χάπια σε ανθρώπους που δεν τα είχαν ανάγκη.

Κάνουν τον γύρο του κόσμου τα δημοσιεύματα που μιλούν για «ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ» σε σχέση με την υπόθεση του Κορωνοϊού.

ΔΕΙΤΕ :

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ “ΣΕΙΣΜΟΣ”

Γερμανοί δικηγόροι κάνουν διεθνή μήνυση για τον κορωνοϊό:

“Έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας”(ΒΙΝΤΕΟ).

 


 

 


Η κρίση του κορωνοϊού πρέπει να μετονομαστεί σε «Σκάνδαλο του Κορωνοϊού».

Ο κορυφαίος Γερμανός δικηγόρος Dr. Reiner Füllmich αναλύει την μήνυση που ετοίμασε η ομάδα νομικών στην οποία ανήκει ενάντια στους πρωταιτίους του συγκεκριμένου σκανδάλου. Αναλύει επίσης το πώς είναι έτοιμοι να παράσχουν πληροφορίες και υλικό σε νομικούς από άλλες χώρες που θα θελήσουν να προχωρήσουν σε παρόμοια μήνυση.

Ο Ράινερ Φούλμπιτς είναι ο Γερμανός  δικηγόρος που εργάζεται και στην Καλιφόρνια της Αμερικής αλλά και στην Γερμανία.

Είναι ό δικηγόρος που  έχει ξεσηκώσει όλο τον κόσμο, και έχει δημιουργήσει  σάλο  με την μήνυση που έκανε όχι μόνον για την υπόθεση του Κορωναιού μα και για τις εταιρείες που έχουν διαπράξει απάτες, και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Μια από αυτές είναι και η «deutsche bank» όπως και άλλοι μεγάλοι και σεβαστοί κατά τα άλλα οργανισμοί και Τράπεζες.  

 

Δεν θα ήθελα να μακρηγορήσω πάνω σε αυτό το θέμα, μα ήθελα να πω, πως εάν ήθελα θα είχα  παν’ πολλά επιχειρήματα για να σας κάνω να με πιστέψετε.  Αυτό όμως που κάνω είναι κάτι πάρα πολύ διαφορετικό.

 Γνωρίζω πολλούς άλλους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά μου, μα έχω και  φίλους που έχουν τις ίδιες απόψεις με εμένα.

 Το ζήτημα όμως  για μένα,  είναι να περάσουμε από την γνώση στην δράση,  και να γίνουμε μια μεγάλη αλυσίδα που θα ενημερώνει τους δικούς της κύκλους, αλλά και θα ανοίγει τον δρόμο  σε άλλους ανθρώπους να αφυπνιστούν.

Εύχομαι όσοι διαβάζετε αυτές τις γραμμές τώρα, να προβληματιστείτε και να μπείτε  σε σκέψεις για να μην καταπίνετε αμάσητο ότι σας σερβίρουν.  

 Ένα θέμα που θα έπρεπε να γνωρίζετε και εσείς,  είναι πως μεγάλη εταιρεία κατασκευαστής αυτοκινήτων diesel είναι υπόδικη σε υποθέσεις απάτης.

 Σήμερα, μπήκαμε σε έναν άλλο τρόπο ενημέρωσης,  που σαν σκοπό της δεν έχει μόνον την πληροφόρηση, αλλά και την αφύπνιση όσων αναμιγνύονται με την αναζήτηση της Αλήθειας.

Τον τελευταίο καιρό ακούμε για το Δεύτερο κύμα του ψευδοιού . ωστόσο θα σας πω και κάτι  που ίσως να σας εκπλήξει.

 Υπήρξε βίντεο,  στο YOU TUBE,   από ηγετικό πρόσωπο κυβέρνησης του εξωτερικού που εξιστορούσε  πώς θα πλασαριστεί το Δεύτερο κύμα . Όμως το βίντεο έπεσε στα πρώτα 15 λεπτά.

 Το μόνο που συγκράτησα ήταν πως  θα βγάλουν τους λαούς του κόσμου έξω για το καλοκαίρι, και μετά θα πουν πως συνωστίστηκαν και θα τους ξανά βάλουν μέσα μετά το καλοκαίρι.

Αυτά για σήμερα, τα υπόλοιπα το ερχόμενο Σάββατο…

 Είναι  πολύ κοντά ό καιρός που…

 Άκης Ρούσσος

Δημοσιογράφος - Ερευνητής

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SUPER MARKET PITSIAS - ΚΑΙ ΦΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ !!!!

  https://pitsias.eu/filladia/

TEAM ALEXIADIS OPEL

TEAM ALEXIADIS OPEL
Τηλέφωνο: 2351035768

ΑΡΩΜΑ ΠΟΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΡΩΜΑ ΠΟΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2351 181881

POULIOS GLASS SYSTEM

POULIOS GLASS SYSTEM
ΤΗΛ : 23510 74240

ΛΕΩΝΙΔΑΣ - ΨΗΣΤΑΡΙΑΣ - ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ - ΨΗΣΤΑΡΙΑΣ - ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 23510 29728