MENOY

ΗΡΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΗΡΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ 23510 24440

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ΚΑΙ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΣΤΟ ΑΙΜΑ.

 


 

Το διοξείδιο του άνθρακα, πράγματι, είναι σημαντικότερο συστατικό της ζώσας ύλης για κάποια όντα, πολύ περισσότερο από το οξυγόνο.
Αυτό συμβαίνει ίσως επειδή υπήρξε άλλου είδους ζωή στη γη για εκατομμύρια χρόνια. Όταν η ατμόσφαιρα περιείχε μεγαλύτερο ποσοστό διοξειδίου του άνθρακα από οξυγόνο.
Κατά το παρελθόν υπήρχαν όντα που ζούσαν με το διοξείδιο του άνθρακα, όμως όταν αυτή η διαδικασία σταματούσε την εξέλιξη και δεν μπορούσε να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση στην γη, κάποια από αυτά τα όντα, πέρασαν στον πλήρη αφανισμό, ενώ κάποια άντεξαν και παρέμειναν.
Όμως με την πάροδο του χρόνου τα πράγματα άλλαξαν και η ζωή στον πλανήτη πήρε μια άλλη τροπή.
Είδαμε όντα «νέα γενιάς», που ήρθαν να αντικαταστήσουν εκείνα που ζούσαν με βασικό συστατικό ο διοξείδιο του άνθρακα και στην φύση αναπτύχθηκαν όντα που στην ζωή τους είχαν σαν βασικό συστατικό το οξυγόνο. Ακόμη και σήμερα, ζώα όπως η άσκαρις θα ζήσουν και θα λειτουργούν κανονικά σε ατμόσφαιρα υδρογόνου και χωρίς να έχουν την ελάχιστη ανάγκη από οξυγόνο. Στα σπονδυλωτά, η διαδικασία μυϊκής σύσπασης γίνεται κατά κύριο λόγο αναερόβια.

ΕΡΕΥΤΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ACSKARIS.

Το σκουλήκι Acskaris είναι γιγαντιαίο και μπορεί να φτάσει στα 40 εκ. Δημιουργεί προβλήματα στους ανθρώπους μπορεί να εγκατασταθεί στο έντερο του ανθρώπου και να του μπορεί να προκαλέσει υψηλό πυρετό και σοβαρή δυσλειτουργία των εντέρων. Είναι γνωστό πως χάνουν την ζωή τους έως και 20 000 άτομα από το συγκεκριμένο σκουλήκι.

Νομίζω πως τα στοιχεία που παραθέτουμε σήμερα, είναι ατράνταχτα και μπορούν να ανατρέψουν την υπάρχουσα συνθήκη. Όχι όμως στις συμμορίες των Επικυρίαρχων της γης, αλλά σε όλους εκείνους που βάζουν μπροστά την διάκριση στην σκέψη τους. Επίσης τα επιχειρήματα αυτά δεν θα μπορούσαν να λειτουργήσουν σε όλους εκείνους που λειτουργούν ως πειθήνια όργανα των Εξουσιαστών πάνω σε αυτήν την γη.

ΟΣΟΙ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΣΚΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΞΥΓΟΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ. ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ (C02) ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ.

Μια μελέτη του 2014, οι ερευνητές ερεύνησαν 212 εργαζόμενους στην υγειονομική περίθαλψη (47 άνδρες και 165 γυναίκες) ρωτώντας για την παρουσία πονοκεφάλων με χρήση μάσκας, τη διάρκεια των πονοκεφάλων, τον τύπο πονοκεφάλων και εάν το άτομο είχε προϋπάρχοντες πονοκεφάλους.
Διαπίστωσαν ότι περίπου το ένα τρίτο των εργαζομένων ανέπτυξαν πονοκεφάλους με τη χρήση της μάσκας, οι περισσότεροι είχαν προϋπάρχοντες πονοκεφάλους που επιδεινώθηκαν από τη μάσκα και ότι το 60% απαιτούσε φάρμακα για τον πόνο για ανακούφιση.
Όσον αφορά την αιτία των πονοκεφάλων, και την πίεση των ιμάντων από τη μάσκα, θα μπορούσε να είναι και η βασική αιτία και αυτό παρακολουθεί η έρευνα.
Το μεγαλύτερο μέρος των στοιχείων δείχνει την υποξία και/ή την υπερκαπνία ως αιτία. Δηλαδή, μείωση της οξυγόνωσης του αίματος (υποξία) ή αύξηση του διοξειδίου του άνθρακα (C02) του αίματος (υπερκαπνία).
Είναι γνωστό ότι η μάσκα N95, εάν φοριέται για ώρες, μπορεί να μειώσει την οξυγόνωση του αίματος έως και 20%, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια συνείδησης.
Μια ακόμη πρόσφατη μελέτη, στην οποία συμμετείχαν 159 εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης ηλικίας 21 έως 35 ετών διαπίστωσε ότι το 81% εμφάνισε πονοκεφάλους από τη χρήση μάσκας προσώπου).
Μερικοί είχαν προϋπάρχοντες πονοκεφάλους που επιδεινώνονταν από τις μάσκες. Όλοι ένιωθαν ότι οι πονοκέφαλοι επηρέασαν την απόδοση της εργασίας τους.
Η μελέτη αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί δημοσιεύθηκε τον Μάιο του 2020, δηλαδή μετά τον κορονοϊό, γι’ αυτό και στην αρχή της μελέτης αναφέρουν ότι η νόσος COVID-19 είναι μια αναδυόμενη μολυσματική ασθένεια πανδημικών αναλογιών.
Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης στη Σιγκαπούρη που εργάζονταν σε περιοχές υψηλού κινδύνου είχαν την υποχρέωση να φορούν ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό, όπως μάσκα προσώπου N95 και προστατευτικά γυαλιά ενώ παρακολουθούσαν ασθενείς.
Μετά από όλα αυτά νομίζω πως θα είναι λίγοι άνθρωποι που θα εξακολουθήσουν να υπακούουν όλη αυτήν την προπαγάνδα και να στηρίζουν την ύπαρξή τους ολόκληρη στους εχθρούς της ανθρωπότητας που για εμένα ήταν και είναι οι Εξουσιαστές Επιβήτορες.

Έχουμε μπροστά μας τον χρόνο για να αποδείξουμε πως όλα αυτά που ζούμε, είναι μέρος ενός πολύ βρώμικου Σχεδίου κατά της ανθρωπότητας και μπορούμε να ξηλώσουμε το πουλόβερ της ανηθικότητας και του ψεύδους με τον πιο απλό τρόπο «ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΉ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SUPER MARKET PITSIAS - ΚΑΙ ΦΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ !!!!

  https://pitsias.eu/filladia/

TEAM ALEXIADIS OPEL

TEAM ALEXIADIS OPEL
Τηλέφωνο: 2351035768

ΑΡΩΜΑ ΠΟΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΡΩΜΑ ΠΟΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2351 181881

POULIOS GLASS SYSTEM

POULIOS GLASS SYSTEM
ΤΗΛ : 23510 74240

ΛΕΩΝΙΔΑΣ - ΨΗΣΤΑΡΙΑΣ - ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ - ΨΗΣΤΑΡΙΑΣ - ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 23510 29728