MENOY

ΗΡΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΗΡΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ 23510 24440

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ: O ΛΑΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

 

 


 Διαμαρτυρίες πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα σε όλη την Ιταλία για νέους περιορισμούς για τον περιορισμό του δεύτερου κύματος Covid της χώρας.

Αναφέρθηκαν συγκρούσεις σε βόρειες πόλεις όπως το Τορίνο, όπου ρίχθηκαν βόμβες βενζίνης σε αξιωματικούς. Στο Μιλάνο χρησιμοποιήθηκε δακρυγόνο για τη διασπορά διαδηλωτών και χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Νάπολης.

Οι διαδηλώσεις ξεκίνησαν αμέσως μετά την έναρξη της εντολής της εθνικής κυβέρνησης να κλείσει εστιατόρια, μπαρ, γυμναστήρια και κινηματογράφους στις 18:00 τοπική ώρα.

Πολλές περιοχές έχουν επιβάλει επίσης νυχτερινές απαγορεύσεις κυκλοφορίας - συμπεριλαμβανομένης της Λομβαρδίας, όπου βρίσκεται το Μιλάνο και του Πιεμόντε, όπου βρίσκεται το Τορίνο. Η βία κατηγορήθηκε για εξτρεμιστικούς ταραχές και η αστυνομία είπε ότι 28 άτομα συνελήφθησαν μόνο στο Μιλάνο.

Διαμαρτυρίες πραγματοποιήθηκαν σε περίπου δώδεκα άλλες πόλεις, όπως η Ρώμη, η Γένοβα, το Παλέρμο και η Τεργέστη. Οι οδηγοί ταξί κατέλαβαν μια κεντρική πλατεία στο Τορίνο, ενώ οι ιδιοκτήτες εστιατορίων χτύπησαν κατσαρόλες και τηγάνια στο κέντρο της Κρεμόνας.

Στη Νάπολη, ένα μεγάλο πλήθος συγκεντρώθηκε στην κεντρική πλατεία Piazza del Plebiscito, πολλοί καλούν τον περιφερειακό κυβερνήτη να παραιτηθεί.

Ενώ ένα αρχικό εθνικό κλείδωμα νωρίτερα αυτό το έτος συμμορφώθηκε με λίγη αντίσταση, η ανακοίνωση των ανανεωμένων μέτρων αντιμετωπίστηκε με άμεση ώθηση.

Οι μικρές επιχειρήσεις υποστηρίζουν ότι εξακολουθούν να ανακάμπτουν από αυτό το πρώτο κλείδωμα και ότι περισσότεροι περιορισμοί θα μπορούσαν να τους χρεοκοπήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SUPER MARKET PITSIAS - ΚΑΙ ΦΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ !!!!

  https://pitsias.eu/filladia/

TEAM ALEXIADIS OPEL

TEAM ALEXIADIS OPEL
Τηλέφωνο: 2351035768

ΑΡΩΜΑ ΠΟΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΡΩΜΑ ΠΟΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2351 181881

POULIOS GLASS SYSTEM

POULIOS GLASS SYSTEM
ΤΗΛ : 23510 74240

ΛΕΩΝΙΔΑΣ - ΨΗΣΤΑΡΙΑΣ - ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ - ΨΗΣΤΑΡΙΑΣ - ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 23510 29728