MENOY

ΗΡΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΗΡΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ 23510 24440

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ .....

 


 

Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΛΕΙΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΣΚΛΗΡΑ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ..

Προσέξτε εφαρμόζουν τον Αντισυνταγματικό Νόμο 4862/20 και ΘΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ που βγάζουν τα διαγνωστικά για ολους τους ιους και ΥΓΙΕΙΣ με  αντισώματα ως κρούσματα covid 19 χωρις τα διαγνωστικά να ξεχωρίζουν τον ιό!!!!

Με την απάτη αυτη που βεβαίωσε και το Μέλος της Κυβερνητικής επιτροπής Υγείας κ Τσιόρδας ΘΑ ΣΑΣ ΜΠΑΓΛΑΡΩΝΟΥΝ και θα αποκόπτουν ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ πρόσωπα απο κάθε Οικογένεια η τα ΠΑΙΔΙΑ σας!!!

ΞΥΠΝΑΤΕ εχει Ξεκινήσει ΠΟΛΕΜΟΣ κατα των ΕΛΛΗΝΩΝ…με εξαπάτηση με τα ΤΕΣΤ και τους θανάτους που τους γράφουν ολους ως covid και να αλλοιώνουν τους αριθμούς και να παίρνουν μέτρα κατα των Ελλήνων.Αρχίζει το ΠΑΙΔΩΜΑΖΩΜΑ αλλα και το ΜΑΖΕΜΑ καθε θετικού ΤΕΣΤ ακόμη και χωρις να εχεις συμπτώματα η λοίμωξη που είναι ο Ορισμός του Κρούσματος ..Ακόμη και αν έχεις συμπτώματα τα διαγνωστικά δεν ξεχωρίζουν τι ιό εχεις….

ΔΕΣ ΤΟ VIDEO που κατέβασαν απο το Youtube για να μην ξερετε την αλήθεια  με την επιβεβαίωση της ΑΠΑΤΗΣ με τα Διαγνωστικά και τους Θανάτους..

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:40
02:33

Προσέξτε αυτο το μέτρο ……«Απομόνωση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, που δεν χρήζουν νοσηλείας σε νοσοκομείο, σε χώρους και δομές που έχουν ήδη εξασφαλιστεί για αυτόν τον σκοπό από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και ειδικά σε περιπτώσεις που η κατ’ οίκον απομόνωση δεν κρίνεται εφικτή και εγκυμονεί κινδύνους για άλλα μέλη της οικογένειας.»

Ειναι εδάφιο απο τον Αντισυνταγματικό Νόμο 4862/20 για να μας ΑΡΠΑΖΟΥΝ δια της ΒΙΑΣ!!! Ως επικίνδυνους για την Δημόσια Υγεία!!!

Έχουμε να κάνουμε με στρατόπεδα συγκέντρωσης ατόμων θετικών στον κορωνοϊό που απλώς έχουν είναι ασυμπτωματικοί Υγιείς και θετικοι στα Αναξιόπιστα ΤΕΣΤ .Τι ακριβώς εννοεί η γενική γραμματεία;

Πρώτον: Τι θα πει «Απομόνωση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων» Χωρίς την θέληση μας!!!

Ο  χαρακτήρας αυτης της απομόνωσης είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ!!! Και  με τι δικαιοδοσία;

Ποιος θα κρίνει ποτέ χρειάζεται αυτή η «απομόνωση»; Λένε όταν θα δημιουργούνται προβλήματα και κίνδυνοι για την οικογένεια! Και ποιος θα το κρίνει αυτό; Η Αστυνομία και  ο ΕΟΔΥ; Και ποια οικογένεια θα το δεχθεί αυτό;

Δεύτερον: Ποιοι «χώροι και δομές» (sic) είναι αυτοί που έχει μάλιστα εξασφαλίσει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας; Πότε δημιουργήθηκαν και με ποια δικαιολογία;

Θα είναι ανοικτοί χώροι ή περίκλειστοι με απαγόρευση εξόδου, δηλαδή τύπου στρατόπεδου συγκέντρωσης;

Τωρα για την Κοζάνη ισχυουν ολα τα παραπάνω και για καθε περιοχή που θα την θετουν σε ΟΛΙΚΟ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ..

Τα μέτρα ισχύουν από αύριο το πρωί και είναι τα ίδια με εκείνα που ανακοινώθηκαν για τη Δυτική Αττική.
Σε ισχύ τίθενται από αύριο το πρωί και για επτά ημέρες τα μέτρα του σκληρού lockdown στο νομό Κοζάνης. Πρόκειται για τα ίδια μέτρα που έχουν τεθεί σε ισχύ στη Δυτική Αττική.

Επέκταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 18:00 έως τις 05:00. Από την απαγόρευση εξαιρούνται οι εργαζόμενοι, οι οποίοι θα μπορούν να μετακινούνται από την οικία τους μόνο προς την εργασία τους και αντιστρόφως με αποκλειστική άδεια του εργοδότη τους.

Το νέο μοντέλο σκληρού lockdown 7 ημερών, που αποφασίστηκε για τους δήμους Ασπροπύργου, Ελευσίνας και Μάνδρας  πρόκειται να «μεταφερθεί» και στις υπόλοιπες «κόκκινες» περιοχές της χώρας τις επόμενες ημέρες, αν παραμείνει το ήδη υπάρχον βεβαρημένο επιδημιολογικό φορτίο.

Την ίδια στιγμή μάλιστα, κανένας δεν αποκλείει την πιθανότητα επιβολής των νέων μέτρων ακόμα και στο σύνολο της Χώρας, οδηγώντας ουσιαστικά την Ελλάδα σε ένα τρίτο πολύ αυστηρό lockdown πολύ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ .Οι πληροφορίες λένε οτι θα ξεκινήσουν ΟΛΙΚΟ ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ απο τον Ιανουάριο!!

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:12


ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ... ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

 


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ VIDEO  ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ YOU TUBE AΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ SERVER

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
02:33

Πριν λίγες μερες ο Γιώργος Τράγκας αποκάλυψε στην εκπομπή του οτι Λοιμωξιολόγοι που συμμετέχουν στην Κυβερνητική Επιτροπή Υγείας έχουν ΚΑΣΕΤΕΣ με ηχογραφημένες συνομιλίες για εντολές που λαμβάνουν ώστε να αλλάζουν τις επιστημονικές απόψεις τους οπως θέλει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Τις κασέτες αυτές τις κρατάνε οι ίδιοι και έχουν δώσει αντίγραφα σε αλλα άτομα για την ασφάλεια τους..Είναι καταγεγραμμένες συνομιλίες με Υπουργούς κ.α.

Αυτό δείχνει οτι έχουμε μια διαχείριση της μαιμού Πανδημίας ανάλογα με τις εντολές που εκτελεί η Κυβέρνηση απο τους Παρανοϊκούς -Ψυχοπαθείς της Νέας Τάξης για τον πλήρη ελεγχο του Πληθυσμού και την μείωση του.

Ηδη το μέλος της Επιτροπής κ.Σωτήρης Τσιόρδας εχει επιβεβαιώσει την ΑΠΑΤΗ με τα ΤΕΣΤ δηλώνοντας οτι δεν ξεχωρίζουν τα Διαγνωστικά τον covid 19 και οτι βγάζουν ΨΕΥΔΩΣ ΘΕΤΙΚΑ!!!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΡΔΑ

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Ήχου
00:00
00:00

Αυτο και μονο συνιστά ΑΠΑΤΗ κατ εξακολούθηση Εξαπάτηση των πολιτών γιατί βάσει των θετικών Τεστ περιόρισαν την ελευθερία των Πολιτών και κατάργησαν θεμελιώδη Δημοκρατικά Δικαιώματα. Επίσης τα διαγνωστικά αντισωμάτων που βγαίνουν θετικά δεν ειναι κρούσματα. Είναι υγιείς άνθρωποι που εχουν αντισώματα να αντισταθούν σε εισερχόμενους ιούς.

Επισης Κρούσμα δεν είναι κάποιος που δεν εχει συμπτώματα η λοίμωξη αναπνευστικού.

ΑΠΑΤΗ συνιστά και η συνολική ανακοίνωση Θανάτων που σε αυτούς βάζουν μαζι ολους τους θανάτους απο άλλες αιτίες και βαριά νοσήματα. Και αυτο το βεβαίωσε το μέλος της Κυβερνητικής Επιτροπής Υγείας κ.Τσιορδας

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΔΡΑ

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Ήχου
00:00
00:00

Επιπλέον απαγόρευσαν  το βασικό διαγνωστικό εργαλείο διαπίστωσης της αιτίας των θανάτων. Την Νεκροτομή  και αυτοί συνεχίζουν να μας μιλούν για τεστ..

Η Ελληνική Κυβέρνηση κρύβει  το Φάρμακο bamlanivimab της φαρμακευτικής εταιρείας Eli Lilly που κυκλοφόρησε στην Αμερική και εχει προαγοράσει τα εμβόλια που δεν έχουν έγκριση και οιν περισσότεροι Γιατροί στο Κοσμο μιλούν για γενετική παρέμβαση με ολέθριες συνέπειες.Το bamlanivimab ειναι  ένα μονοκλωνικό τεχνητό αντίσωμα το οποίο ενισχύει τις άμυνες του ανοσοποιητικού συστήματος κατά του κορωνοϊού.Ολα στο βωμό του κέρδους και του ελέγχου των πολιτών παρα  της διάσωσης.

Επιβεβαίωση για πολιτική διαχείριση  της επιστημονικής άποψης των λοιμωξιολόγων παραδέχθηκε και ο Κ.Μαγιορκινης ο οποίος πήρε τη σκυτάλη στη δημόσια εκπροσώπηση της Εθνικής Επιστημονικής Επιτροπής για τον κορωνοϊό από τον Σωτήρη Τσιόδρα.Μιλωντας στο in.gr παραδέχθηκε ότι στην Ελλάδα αλλά και γενικότερα σε όλες τις χώρες, οι επιστημονικές απόψεις περνάνε από πολιτικό φίλτρο.

Την βεβαίωση πολιτικής παρέμβασης έκανε και στη Βουλή των Ελλήνων ο Βουλευτής και πρωην Υπουργός Υγείας κ Πολάκης.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΟΤΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Ήχου
00:00
00:00
Αν με θνητότητα 0.05% επιτρέπουμε τέτοια γενοκτονικά μέτρα θα είμαστε μια ζωή αιχμάλωτοι στην Παγκόσμια Χούντα που συμμετέχει και το πολιτικό μας σύστημα.
Ολα αυτά μαζί με τις κασέτες που εχουν λοιμωξιολόγοι αποδεικνύουν περίτρανα την απάτη κατ εξακολούθηση της Κυβέρνησης σε βάρος των πολιτών που εφεραν την Διάλυση της Οικονομίας και την Φτωχοποίηση ενος λαού που δεν φταίει να τρομοκρατείται χωρις να υπάρχει κίνδυνος για την υγεία του στο βαθμό που παρουσίασαν με συνεργούς  τα πληρωμένα Μέσα εξαπάτησης. Οι Έλληνες απο αυτή την απάτη επιπλέον της Οικονομικής ζημίας στερούνται τα βασικά τους δικαιώματα, όπως τις ατομικές τους ελευθερίες και την ελευθερία της έκφρασης.Οι περιορισμοί για τον κορωνοϊό  έχουν οδηγήσει σε χρεωκοπίες, μαζική ανεργία κλείσιμο επιχειρήσεων  ενώ οι μαθητές στερήθηκαν την εκπαίδευσή τους.
Τα ειχαν ολα εκ των προτέρων προετοιμάσει.Μάλιστα τον Οτωβριο του 2019 εγινε πρόβα τζενεράλε.  Η άσκηση είχε συνδιοργανωθεί από το Center for Health Security του πανεπιστημίου Johns Hopkins, το World Economic Forum και το ίδρυμα Bill & Melinda Gates Foundation με τη συμμετοχή 130 ειδικών από όλο τον κόσμο.Η εκδήλωση φέρει την ονομασία Event 201 και πραγματοποιήθηκε στις 18 Οκτωβρίου.εκαναν προσομοιωση και  οι  κυβερνήσεις  οι διεθνείς οργανισμοί και οι επιχειρήσεις αποφάσισαν να  να προγραμματίσουν από τώρα τον τρόπο με τον οποίο θα δράσουν κατα της ανθρωπότητας και τα μετρα που θα πάρουν ηταν κοινα.Αυτα που σημερα ζούμε…για να μας μετατρέψουν με παρέμβαση στο DNA μας σε ανθρωποειδή ρομπότ με ημερομηνία λήξης.
Eνα ακομη Ηχητικό επιβεβαιώνει οτι σκόπιμα Τρομοκρατούν απο την πληρωμένη με 40 εκ ευρώ Τηλεόραση  είναι οσα δήλωσε ο Υπουργός ανάπτυξης κ.Γεωργιάδης στο Face to Face.Μας κράτησαν φυλακισμένους χωρίς αντιδράσεις  σε 2η  καραντίνα γιατί μας έδειχναν νεκρούς στα Μέσα εξαπάτησης!!!
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ..Ακούστε το Πατήστε PLAY
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Ήχου
00:00
00:00

Το οτι δεν υπάρχει Πανδημια το επιβεβαιώνει και ο ΕΟΔΥ.Στις πρώτες 26 εβδομάδες του 2020 έχουμε 1000 θανάτους λιγότερους απο το 2019…

Ο Μπιλ Γκέιτς -GR Ο Μπιλ Γκέιτς -Μιλά για την μείωση του πληθυσμού, και ανακαλύπτει νέους τρόπους




ΠΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ !!!

 Ποσο ΑΝΟΗΤΟΥΣ μας κανετε !!! Ποσο και ΠΟΤΕ εμεις θα βαλουμε ενα ΤΕΡΜΑ στην ανοησια τους??? Απο επιλογη μας αφηνουμε να μας κανουν ΑΝΟΗΤΟΥΣ !!!

 

 


 

 


 

«Πήγε περίπατο» το lockdown: Κοσμοπλημμύρα στο Σύνταγμα Video

 

Σκηνές που μόνο περίοδο lockdown δεν θύμιζαν, εκτυλίχθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (19/12) στο Σύνταγμα.

Πλήθος κόσμου βγήκε να κάνει την βόλτα του στο κέντρο της Αθήνας και να δει τον χριστουγεννιάτικο στολισμό, με την αστυνομία να κάνει συστάσεις, αφού, όπως φαίνεται, πολλοί “ξέχασαν” τα μέτρα που είναι σε ισχύ.

Αρκετοί μάλιστα πήγαν στο Σύνταγμα από περιοχές όπως η Γλυφάδα και το Παλαιό Φάληρο, χρησιμοποιώντας τον κωδικό 6, που είναι ο κωδικός για σωματική άσκηση.

Δείτε το βίντεο:


 

ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΤΗΛΕΦΩΝΟ 23510 24140


 

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

“Επανάσταση” στην Κρήτη: Αντιδρούν στο Click Away οι έμποροι και ανοίγουν στις 18/12 τα καταστήματα κάτω των 200 τ.μ. – Επιστολή στον Πρωθυπουργό

 

 

 


 

 

Επιστολή στον Πρωθυπουργό

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

Θέμα: ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΛΙΑΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ: 9390

HΡΑΚΛΕΙΟ 11 Δεκεμβρίου 2020

Προς: Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

– Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνη Γεωργιάδη.

– Yπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα.

Αξιότιμε Κύριε Πρωθυπουργέ,

Σε συνέχεια και επανάληψη της επιστολής μας με τα νέα δεδομένα, με έντονο προβληματισμό αλλά και αίσθημα ευθύνης, σας μεταφέρομε την αγωνία και την απόγνωση που βρίσκονται όλοι οι Έμποροι της Κρήτης, ως προς την εξέλιξη του δεύτερου lockdown και την παράταση του για το λιανικό εμπόριο η εν τέλει, τη λειτουργία του μόνο με τη μέθοδο του click away, που οι περισσότερες μικρές επιχειρήσεις και καταστήματα δεν έχουν τη δυνατότητα ούτε τις υποδομές να λειτουργήσουν με τη μέθοδο αυτή.

Αντιλαμβανόμαστε ότι η δημόσια υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό και το λιανικό εμπόριο έχει κρατήσει υπεύθυνη στάση στην αυστηρή τήρηση των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας και έχει αποδείξει πως τα μικρά και μεσαία εμπορικά καταστήματα δεν αποτελούν πηγές μετάδοσης της πανδημίας, όπου άλλωστε η προσέλευση των καταναλωτών σε αυτά είναι μικρή και ελεγχόμενη.

Η κλιμακούμενη υγειονομική κρίση οξύνει ολοένα και περισσότερο την οικονομική κρίση με ξεκάθαρη πλέον αδυναμία των επιχειρήσεων να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους. Δυστυχώς οι παρενέργειες και οι ζημιές των αγορών είναι τεράστιες και το κράτος για πολλούς λόγους δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να στηρίξει όλο το κόστος.

Η αγορά δεν είναι ακορντεόν που κλείνει και ανοίγει και μετά η κανονικότητα λειτουργεί. Οι παρενέργειες στη ρευστότητα, στα οικονομικά μεγέθη, στη λειτουργία των επιχειρήσεων είναι δραστικά αρνητικές.

Είναι δεδομένο πως δεν δημιουργείται πρόβλημα υπερσυγκέντρωσης κόσμου στα καταστήματα λιανικού εμπορίου, όταν στις εκτός περιόδου καραντίνας εποχές, ακόμα και σε γιορταστικές ημέρες με αυξημένη κατανάλωση, κατά το πλείστον υπάρχει το πολύ ένας πελάτης ανά πάσα στιγμή και στη πλειοψηφία τους λειτουργούν με διακεκομμένο ωράριο.

Οι λοιμωξιολόγοι που καθημερινά σπέρνουν την καταστροφή με τις απόψεις τους δυστυχώς προτρέπουν την Κυβέρνηση και ουσιαστικά διαμορφώνουν «τι ανοίγει και τι κλείνει» στην κοινωνία και στην αγορά δεν γνωρίζουν τις συνέπειες και τις παρενέργειες .

Επίσης οι λύσεις για το λιανικό εμπόριο και αγορές με τη μέθοδο click away, δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να βολεύουν οικονομικά μεγάλα καταστήματα και πολυεθνικές. Γιατί οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τα μικρά καταστήματα με αυτή την απότομη καταστροφή, δεν έχουν προσαρμόσει τη λειτουργία τους στα δεδομένα της τεχνολογίας και του ηλεκτρονικού επιχειρείν. Οπότε εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να λειτουργήσουν.

Φαίνεται ότι το όπλο του κορωνοϊού χρησιμοποιείται για να αλλάξει ο κόσμος. Μια άλλη κοινωνία και μία οικονομία που παράγει και διανομεί με ωφελημένες τις συσσωρεύσεις κεφαλαίου και με τη μικρομεσαία επιχείρηση να εξαφανίζεται. Αλλά δυστυχώς το κύτταρο της οικονομίας είναι το κύτταρο της κοινωνίας.

Αξιότιμε Κύριε Πρωθυπουργέ,

Επειδή έχομε υπερβεί τα όρια της επιβίωσης και μετά την τελευταία απόφαση της Κυβέρνησης για «τη λειτουργία του λιανικού εμπορίου» μόνο με τη μέθοδο του click away, σας ενημερώνουμε ότι εμείς στην Κρήτη θα ανοίξομε την αγορά και τα καταστήματα από 200 τ.μ. και κάτω στις 18 Δεκεμβρίου 2020 με αίσθημα ευθύνης και με την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Βρισκόμαστε όλοι μπροστά σε πρωτόγνωρες συνθήκες. Αναμένουμε τις δικές σας ενέργειες με την πεποίθηση ότι θα πράξετε τα δέοντα αυτή την δύσκολη περίοδο, τις οικονομικές επιπτώσεις της οποίας θα βιώνουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμη κι αν παρέλθει κάθε κίνδυνος για την υγεία των πολιτών.

Η ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ!

Με Τιμή για την

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

Ο Πρόεδρος

ΚΟΥΜΑΝΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Ο Γ. Γραμματέας

ΤΣΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΣΦΕΝΔΑΜΗ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΤΗΛΕΦΩΝΟ 23510 85060


 

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

ΓΑΖΕΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε.Κ.Κ ΥΛΙΚΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ - ΤΗΛΕΦΩΝΟ 23510 39278


 

ΣΟΥΔΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ :2384 502289


 ΣΟΥΔΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

 

 

Η Soudis είναι μια ελληνική οικογενειακή επιχείρηση που παρασκευάζει παραδοσιακά γλυκά από το 1991.

Οι μαρμελάδες και τα γλυκά του κουταλιού την χαρακτηρίζουν σαν μια από τις καλύτερες τοπικές εταιρίες στο χώρο αυτό. Το μεράκι και η επιμονή τους για τα παραδοσιακά αυτά ελληνικά προϊόντα, είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που της δίνουν την δυνατότητα ανάπτυξης στην εγχώρια αγορά. Η μεγάλη και σπάνια συλλογή γλυκών που διαθέτει την τοποθετεί στα περισσότερα ελληνικά τραπέζια.

Η παραγωγή των γλυκών γίνεται με ιδιαίτερη επιμέλεια και με όλες τις απαιτούμενες συνθήκες. Η παρασκευή κάθε γλυκού η μαρμελάδας δραστηριοποιείται αμέσως μετά την εποχιακή συγκομιδή έτσι ώστε το προϊόν που διανέμεται στην αγορά να είναι φρέσκο και να διαθέτει ακόμη το άρωμα και τις ιδιότητες του φρούτου.

Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται κατα την παρασκευή είναι το φρούτο, η ζάχαρη και ξινό επίσης δεν διαθέτουν συντηρητικά. Η παραγωγική διαδικασία είναι αυστηρή και διαθέτει όλους τα κανόνες υγιεινής. Η οικογένεια Soudis δημιουργεί σύμφωνα πάντα με το “τραπέζι της απόλαυσης”.

Χριστούγεννα στην Ν.Υόρκη


 

Οινοποιείο Νιβουρλή Πέλλα Αριδαίας

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΝΙΒΟΥΡΛΗ


 

Νέες συλογές αρωμάτων για τον άνδρα και την γυναίκα!!! Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σας τα παρουσιάζουμε !!!

 Άρωμα πούδρας . Με νότες βαμβακιού.
 Τηλέφωνο παραγγελιών
6934313279 Τζώρτζια





 Από σήμερα μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας, στα νέα αρώματα με εξωτικές ανάλαφρες και διαφορετικές επιλογές.

Αυτή είναι η νέα συλλογή που θα την παρουσιάζουμε με τον δικό μας τρόπο!!!

Στις αμέσως επόμενες αναρτήσεις θα σας δώσουμε και την λύση να τα κάνετε δικά σας, με τον πιο εύκολο τρόπο

Αυτό είναι το δώρο των εορτών για τους δικούς σας ανθρώπους...

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ SERVICE Κολωνιάρης Παναγιώτης - Δρεβερλής Κωσταντίνος - Τηλέφωνο : 23510 30843


 

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

Ευχαριστήριο μήνυμα στην Αντιπεριφερειάρχη Σοφία Μαυρίδου

 


Ως Προέδρος της κοινότητας Κονταριώτισσας, αισθάνομαι βαθύτατα την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσω δημόσια, την...

Π.Ε. Πιερίας και προσωπικά την Αντιπεριφερειάρχη κ. Μαυρίδου Σοφία, για την καθοριστική συμβολή τους στην αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων στις 7 Δεκεμβρίου 2020 και των συνεπειών τους, με πρωταρχικό στόχο την προστασία των πολιτών και των περιουσιών τους.

Το υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας, ο άψογος επαγγελματισμός, ο σωστός συντονισμός και το αίσθημα ευθύνης τους, είχαν ως αποτέλεσμα την ελαχιστοποίηση των πλημμυρικών φαινομένων και της αποφυγής της μεγάλης καταστροφής.


Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κοντ/σσας
Παπαδόπουλος Σ. Στέφανος

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

ΕΚΤΑΚΤΟ : Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΥΠΕΒΑΛΛΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES



Πριν από λίγο, ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης γνωστοποίησε ότι υπέβαλλε μήνυση στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εναντίον της συντακτικής ομάδας της ιστοσελίδας ελληνικά Hoaxes, και αυτή την ώρα αναζητούνται  στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα  ειδικεύεται στην λογοκρισία  μη αρεστών δημοσιεύσεων και στη συνέχεια το facebook μπλοκάρει ή και σβήνει τις σελίδες.

ΕΥΗ ΚΙΑΓΙΑ - GR ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ Η ΕΥΗ ΚΙΑΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΚΑΡΑΝΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.


 

Τελικά κύριε Γεωργιάδη....

 


Τελικά κύριε Γεωργιάδη η διασπορά του ιού γίνεται μόνο στα μικρά καταστήματα,δεν γίνεται στις ουρές που δημιουργούνται έξω από τις τράπεζες,τα ταχυδρομεία,τα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας και τα μέσα μαζικής μεταφοράς;

Μήπως έπρεπε να επιβάλλετε ένα σκληρό lockdown 15-20 ημερών και να μην συνέβαινε όλο αυτό που ζούμε βλέποντας όλο τον κόσμο έξω έχοντας στείλει ένα SMS το οποίο τελικά δεν έχει κανένα νόημα εφόσον δεν υπάρχει έλεγχος; Πώς το επιτρέπεται να ανοίγουν οι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων που με το πρόσχημα του τιμολογίου(χονδρικής πωλησης),κάνουν λιανικές πωλήσεις;

Πώς επιτρέπεται να πωλούν τα σούπερ μάρκετ χριστουγεννιάτικα είδη,τη στιγμή που έχετε κλειστά χιλιάδες καταστήματα με είδη σπιτιού ανά την Ελλάδα που ένα μεγάλο μέρος των εμπορευμάτων τους είναι χριστουγεννιάτικα προϊόντα;

Απλά και μόνο επειδή δεν είναι ο κύριος καδ τους;Δηλαδή στα σούπερ μάρκετ ο κύριος καδ είναι τα χριστουγεννιάτικα είδη,δεν είναι τα τρόφιμα;Την ώρα που έχετε κλείσει χιλιάδες μικρές επιχειρήσεις,είναι άδικο και συγχρόνως αθέμιτος ανταγωνισμός να συμβαίνουν όλα αυτά από μία μικρή μερίδα μεγάλων επιχειρηματιών και πολυεθνικών.

 Εάν δεν στηρίξετε τις μικρές επιχειρήσεις με γενναία μέτρα στήριξης και όχι μόνο παρατάσεις και αναστολές τότε το προσωρινό λουκέτο που επιβάλλατε,Θα γίνει οριστικό.

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Έλληνας κάτοικος της Μινεσότα: Ο στρατός δεν μπορεί να σταματήσει τις φασαρίες.

Έλληνας που ζει στη Μινεάπολη περιγράφει τις δραματικές στιγμές που ζουν οι κάτοικοι της περιοχής μετά τον δίκαιο ξεσηκωμό για την αποτρόπαια  δολοφονία του 46χρονου.

 

Εκτός ελέγχου συνεχίζεται να είναι η κατάσταση στην Αμερική μετά τη δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ. Έλληνας που ζει στη Μινεάπολη περιγράφει τις δραματικές στιγμές που ζουν οι κάτοικοι της περιοχής μετά τον δίκαιο ξεσηκωμό για την αποτρόπαια  δολοφονία του 46χρονου.

Ο Δημήτρης Σαντρίζος μιλώντας στον ANT1 ανέφερε ότι «τα πράγματα είναι πολύ άσχημα και θα συνεχιστεί η κατάσταση» ενώ πρόσθεσε ότι ο στρατός δεν μπορεί να σταματήσει τις φασαρίες.

Σύμφωνα με τον κ. Σαντρίζο «είναι πολλοί εκείνοι που συμμετέχουν στις διαδηλώσεις» ενώ αναφερόμενος στα επεισόδια που έγιναν, είπε ότι «κάηκαν πολλά κτίρια, περίπου 200 και ένα από αυτά ήταν κι ένα ελληνικό εστιατόριο».

 

 

SUPER MARKET PITSIAS - ΚΑΙ ΦΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ !!!!

  https://pitsias.eu/filladia/

TEAM ALEXIADIS OPEL

TEAM ALEXIADIS OPEL
Τηλέφωνο: 2351035768

ΑΡΩΜΑ ΠΟΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΡΩΜΑ ΠΟΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2351 181881

POULIOS GLASS SYSTEM

POULIOS GLASS SYSTEM
ΤΗΛ : 23510 74240

ΛΕΩΝΙΔΑΣ - ΨΗΣΤΑΡΙΑΣ - ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ - ΨΗΣΤΑΡΙΑΣ - ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 23510 29728