MENOY

ΗΡΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΗΡΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ 23510 24440

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ .....

 


 

Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΛΕΙΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΣΚΛΗΡΑ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ..

Προσέξτε εφαρμόζουν τον Αντισυνταγματικό Νόμο 4862/20 και ΘΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ που βγάζουν τα διαγνωστικά για ολους τους ιους και ΥΓΙΕΙΣ με  αντισώματα ως κρούσματα covid 19 χωρις τα διαγνωστικά να ξεχωρίζουν τον ιό!!!!

Με την απάτη αυτη που βεβαίωσε και το Μέλος της Κυβερνητικής επιτροπής Υγείας κ Τσιόρδας ΘΑ ΣΑΣ ΜΠΑΓΛΑΡΩΝΟΥΝ και θα αποκόπτουν ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ πρόσωπα απο κάθε Οικογένεια η τα ΠΑΙΔΙΑ σας!!!

ΞΥΠΝΑΤΕ εχει Ξεκινήσει ΠΟΛΕΜΟΣ κατα των ΕΛΛΗΝΩΝ…με εξαπάτηση με τα ΤΕΣΤ και τους θανάτους που τους γράφουν ολους ως covid και να αλλοιώνουν τους αριθμούς και να παίρνουν μέτρα κατα των Ελλήνων.Αρχίζει το ΠΑΙΔΩΜΑΖΩΜΑ αλλα και το ΜΑΖΕΜΑ καθε θετικού ΤΕΣΤ ακόμη και χωρις να εχεις συμπτώματα η λοίμωξη που είναι ο Ορισμός του Κρούσματος ..Ακόμη και αν έχεις συμπτώματα τα διαγνωστικά δεν ξεχωρίζουν τι ιό εχεις….

ΔΕΣ ΤΟ VIDEO που κατέβασαν απο το Youtube για να μην ξερετε την αλήθεια  με την επιβεβαίωση της ΑΠΑΤΗΣ με τα Διαγνωστικά και τους Θανάτους..

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:40
02:33

Προσέξτε αυτο το μέτρο ……«Απομόνωση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, που δεν χρήζουν νοσηλείας σε νοσοκομείο, σε χώρους και δομές που έχουν ήδη εξασφαλιστεί για αυτόν τον σκοπό από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και ειδικά σε περιπτώσεις που η κατ’ οίκον απομόνωση δεν κρίνεται εφικτή και εγκυμονεί κινδύνους για άλλα μέλη της οικογένειας.»

Ειναι εδάφιο απο τον Αντισυνταγματικό Νόμο 4862/20 για να μας ΑΡΠΑΖΟΥΝ δια της ΒΙΑΣ!!! Ως επικίνδυνους για την Δημόσια Υγεία!!!

Έχουμε να κάνουμε με στρατόπεδα συγκέντρωσης ατόμων θετικών στον κορωνοϊό που απλώς έχουν είναι ασυμπτωματικοί Υγιείς και θετικοι στα Αναξιόπιστα ΤΕΣΤ .Τι ακριβώς εννοεί η γενική γραμματεία;

Πρώτον: Τι θα πει «Απομόνωση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων» Χωρίς την θέληση μας!!!

Ο  χαρακτήρας αυτης της απομόνωσης είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ!!! Και  με τι δικαιοδοσία;

Ποιος θα κρίνει ποτέ χρειάζεται αυτή η «απομόνωση»; Λένε όταν θα δημιουργούνται προβλήματα και κίνδυνοι για την οικογένεια! Και ποιος θα το κρίνει αυτό; Η Αστυνομία και  ο ΕΟΔΥ; Και ποια οικογένεια θα το δεχθεί αυτό;

Δεύτερον: Ποιοι «χώροι και δομές» (sic) είναι αυτοί που έχει μάλιστα εξασφαλίσει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας; Πότε δημιουργήθηκαν και με ποια δικαιολογία;

Θα είναι ανοικτοί χώροι ή περίκλειστοι με απαγόρευση εξόδου, δηλαδή τύπου στρατόπεδου συγκέντρωσης;

Τωρα για την Κοζάνη ισχυουν ολα τα παραπάνω και για καθε περιοχή που θα την θετουν σε ΟΛΙΚΟ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ..

Τα μέτρα ισχύουν από αύριο το πρωί και είναι τα ίδια με εκείνα που ανακοινώθηκαν για τη Δυτική Αττική.
Σε ισχύ τίθενται από αύριο το πρωί και για επτά ημέρες τα μέτρα του σκληρού lockdown στο νομό Κοζάνης. Πρόκειται για τα ίδια μέτρα που έχουν τεθεί σε ισχύ στη Δυτική Αττική.

Επέκταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 18:00 έως τις 05:00. Από την απαγόρευση εξαιρούνται οι εργαζόμενοι, οι οποίοι θα μπορούν να μετακινούνται από την οικία τους μόνο προς την εργασία τους και αντιστρόφως με αποκλειστική άδεια του εργοδότη τους.

Το νέο μοντέλο σκληρού lockdown 7 ημερών, που αποφασίστηκε για τους δήμους Ασπροπύργου, Ελευσίνας και Μάνδρας  πρόκειται να «μεταφερθεί» και στις υπόλοιπες «κόκκινες» περιοχές της χώρας τις επόμενες ημέρες, αν παραμείνει το ήδη υπάρχον βεβαρημένο επιδημιολογικό φορτίο.

Την ίδια στιγμή μάλιστα, κανένας δεν αποκλείει την πιθανότητα επιβολής των νέων μέτρων ακόμα και στο σύνολο της Χώρας, οδηγώντας ουσιαστικά την Ελλάδα σε ένα τρίτο πολύ αυστηρό lockdown πολύ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ .Οι πληροφορίες λένε οτι θα ξεκινήσουν ΟΛΙΚΟ ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ απο τον Ιανουάριο!!

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:12


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SUPER MARKET PITSIAS - ΚΑΙ ΦΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ !!!!

  https://pitsias.eu/filladia/

TEAM ALEXIADIS OPEL

TEAM ALEXIADIS OPEL
Τηλέφωνο: 2351035768

ΑΡΩΜΑ ΠΟΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΡΩΜΑ ΠΟΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2351 181881

POULIOS GLASS SYSTEM

POULIOS GLASS SYSTEM
ΤΗΛ : 23510 74240

ΛΕΩΝΙΔΑΣ - ΨΗΣΤΑΡΙΑΣ - ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ - ΨΗΣΤΑΡΙΑΣ - ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 23510 29728